Brutton helpt bedrijven en ondernemers met de ontwikkeling van hardware en embedded software. We bieden zowel elektrotechnische ondersteuning als advies bij het maken van een technologische oplossing binnen uw organisatie. Brutton zorgt dat elektronica werkt en blijft werken. En omdat elektronicaontwikkeling onze passie is, ontwikkelen we regelmatig producten in eigen beheer.

Conceptueel ontwerp

Dat ene goede idee kan soms net het verschil maken. Maar met alleen een idee bent u er niet. Een gedegen aanpak, een goed overdacht-concept: dat vormt het fundament van goede elektronica en dus een goed product. Brutton helpt daarbij. En dat doet we volgens het first time right-principe. Als we iets doen, doen we het in één keer goed. Dit doen we bijvoorbeeld door simulaties en berekeningen van kritische punten al vroeg in het concept mee te nemen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke risicofactoren er zijn. Dat scheelt u een hoop tijd en geld.

Productspecificaties & proof of concept

Brutton zorgt niet alleen voor een passend concept, maar stelt waar nodig ook productspecificaties op. De kaders voor de verdere ontwikkeling. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten en wat het een en ander zal gaan kosten. Soms is het niet mogelijk specificaties op te stellen omdat een toepassing bijvoorbeeld nog veel gaat veranderen of omdat nog niet helemaal duidelijk is wat nodig is. Dan is het maken van een proof of concept (proefopstelling) een goede optie. Met de proefopstelling kunnen de specificaties eenvoudig verder aangevuld worden en wordt het risico tot een minimum beperkt.

Productontwikkeling

Met een idee, concept of topologie, is er nog geen product. Om tot een product te komen dat ook buiten een lab-omgeving werkt, is het belangrijk om daar al in de ontwerpfase scherp op te zijn. Dit doen we door alles worst case door te rekenen en te simuleren. Ook beschikken wij over een klimaatkast waarmee we HALT/HASS-testen op uw product uitvoeren. Zo bootsen we de zwaarste omgevingscondities na. Op die manier weet u zeker dat uw applicatie te allen tijde (en dus onder alle omstandigheden) betrouwbaar werkt en blijft werken.

Productie van kleine series

Brutton produceert in opdracht hardware in kleine series. Wij kunnen de producten daarnaast voor u testen en programmeren.  Alle producten krijgen een uniek serienummer (SN). Zo zijn ze (na productie) altijd traceable. Op deze manier kunnen we altijd de complete historie inzichtelijk maken. Dit alles gebeurt in het goed geoutilleerde lab van Brutton.

Dienstverlening tijdens de hele looptijd

Tijdens de looptijd van uw product wilt u bij iemand terecht kunnen met al uw vragen. Brutton is u dan ook tijdens dat gehele tijdspad van dienst. Zo kunnen we vervangende componenten zoeken voor niet meer leverbare (obsolete) componenten en verzorgen we redesigns aan bestaande designs.

Interesse

Interesse in wat Brutton voor u kan betekenen?