Hoe kunnen wij helpen

Compleet productontwerp

Van idee tot serieproduct. Brutton staat voor u klaar gedurende al deze stappen. Zo kunnen we u compleet ontzorgen als het gaat om elektronica-ontwikkeling.

 

Consultant service

Brutton ondersteunt uw organisatie wanneer het aan kennis en/of tijd ontbreekt.

 

Proto productie

Wij kunnen voor uw organisatie ook de productie van uw prototype of kleine serie over nemen.

Interesse

Interesse in wat Brutton voor u kan betekenen?

Voor wie we werken

Brutton werkt voor een breed scala aan klanten, binnen diverse branches. Wij werken onder andere voor de volgende branches.

Internet of Things (IoT)
Bijna ieder product waar een stekker aan zit kan tegenwoordig aangesloten worden op internet. Van slimme lampen en thermostaten tot alarmsystemen en zelfs wasmachines. Hoe makkelijk dat voor de gebruiker ook is, het vraagt wel het nodige van zowel de hardware als embedded software. Brutton maakt die vertaalslag.

Medical
De medische wereld maakt een transitie door: technologie wordt steeds belangrijker. Elektronica is daarin uiteraard onmisbaar. Brutton ondersteunt met enige regelmaat medische bedrijven bij de ontwikkeling van elektronica voor nieuwe toepassingen. Patiƫnt-veiligheid is hierbij van groot belang en dit moet al in het conceptfase worden meegenomen. Brutton heeft ook veel kennis van de medische normen en -vrijgaven en dit kan dan ook al vroeg in het ontwerp worden meegenomen.

Industrial
Brutton is ook met enige regelmaat actief binnen de industrie. En dan in breedste zin van het woord. Want ook hier is elektronica onmisbaar. Omdat de belangen hier groot zijn en snelheid geboden is, is het First-time-right-principe hier een onmisbare schakel. Er is simpelweg geen tijd en geld beschikbaar om fouten te maken. Dat begrijpen wij als geen ander.